7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 19 de setembre de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Ets un noi un any més gran que jo. Per la festa major del nostre poble, jo estava asseguda a la vorera i tu vas venir i em vas dir que anéssim a caminar, també ens va acompanyar una amiga. (Tant de bo llegeixis això i te'n recordis). M'agrades, tot i que sé que t'agrada una altra. Merci per tot! (quan em vegis canta'm CAMINS i fes-me una abraçada;)

Noia, 16 anys
L'any passat vas arribar a l'institut en el qual jo estudio des de primer d'ESO. No vam coincidir a la mateixa classe però aquest any sí. Tant l'any passat com aquest he notat alguna vegada que em miraves i reconec que jo també et miro bastant i no puc evitar posar-me nerviosa. No ho sap ningú del meu cercle més proper. Tu ets rossa i d'ulls blaus i jo tinc els cabells castanys i els ulls de color marró clar. El cas és que crec que les nostres formes de ser són molt diferents, però sempre s'ha dit que els pols oposats s'atreuen no?

Noia, 18 anys
Et vaig veure per primer cop el 12 de setembre als FGC direcció Terrassa a les 14:30 del migdia. Tu vas baixar a Terrassa Rambla. Durant el viatge ens vam fer algunes mirades, però no sé...Ets alt, pell més aviat morena, cabells molt arrissats i ulleres.

Noia, 15 anys
L'any passat ens trobàvem cadascú anant al seu institut, tu anaves amb bici i jo caminant. Sempre ens creuaven mirades però mai ens hem dit res. I així cada matí passava el mateix fins que aquest any ja no t'he tornat a veure més. M'agradaria tornar a trobar-nos. Vivim a una ciutat de la província gironina que comença per la B.

Noi, 19 anys
Ets el meu ex, el teu nom comença per M. Hem estat molts mesos sense parlar perquè els dos ens teníem ràbia, però fa poc hem tingut una conversa. La veritat és que tinc ganes de veure'ns i aviam com ens portem i què passa entre nosaltres, però a la vegada voldria no tornar enrere. Si llegeixes això ja sabràs qui soc, si vols obra'm i en parlem.

Noi, 17 anys
Literalment ens coneixem de sempre. Abans no ens quèiem bé, però ens he manat agafant confiança. El teu nom comença per L i m'he hagut d'aguantar les ganes de fer-te un petó diverses vegades. M'agrades.

Noia, 16 anys
Ets el germà d'una amiga meva, però tu tens la meva edat. Hem parlat poques vegades però sempre que ens veiem ens saludem. No vivim a la mateixa ciutat, però....Si et sents identificat obra'm per insta.






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: