El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 25 de setembre de 2022 a les 08:09
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Última setmana de setembre:



És molt normal si aquests dies sents confusió, cansament, dispersió, bloqueig, nostàlgia i una barreja de sentiments i emocions que et costa descriure. Estem passant per un procés energètic que ens convida a parar un moment i revisar on anem per poder reajustar millor la nostra vida. Si fins ara no ens hem atrevit a fer certs canvis i passos necessaris, ara ho notarem molt fort. es properes setmanes l’univers ens demana fer un “marie kondo” a la nostra vida.


Aprofita aquests dies per reflexionar, parar i identificar en quines àrees de la teva vida necessites fer canvis. Dóna’t molt amor i confia en tot el teu poder i potencial!

Alhora just avui tenim una lluna nova a balança que obre un nou cicle de sis mesos per a tots els temes relacionats amb relacions i connexions de tot tipus.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: