Així és la nova sèrie eròtica de Netflix que promet convertir-se en un èxit

per Redacció, el 20 de setembre de 2022 a les 06:00
El passat 7 de setembre es va estrenar a Netflix 'Diario de un gigoló' i actualment es troba al top 10. La seva història té moltes similituds amb la pel·lícula 'American gigolo' que Paul Schrader va dirigir als anys 80, on el protagonista, Richard Gere, interpretava a un jove que es guanyava la vida tenint sexe amb dones riques. Però tot es complicava quan una de les seves clientes apareixia morta.

'Diario de un gigoló' està protagonitzada per Jesús Castro, que interpreta a Emanuel, un jove que manté relacions sexuals amb dones a canvi de diners. El jove era un orfe que va ser rescatat per Minou, qui va ensenyar a Emanuel tot sobre el món de les escorts i el va posar en contacte amb diversos clients. Tot anava bé fins que una de les seves clientes li demana que sedueixi a la seva filla a canvi de diners, però ell s'acaba enamorant.



La sèrie ho té tot per ser un èxit: escenes 'hot', amor, gelosia i crims. Si encara no l'has vist, a què esperes?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: