Què tenen a veure Bad Bunny i altres famosos amb La isla de las tentaciones?

per Redacció, el 22 de setembre de 2022 a les 10:49
Ja s'ha estrenat la nova edició de La Isla de las Tentaciones. El famós programa de Telecinco i Cuatro ha tornat amb cinc noves parelles que posaran a prova el seu amor convivint amb deu solters i solteres en un ressort paradisíac a República Dominicana.

Com sempre passa, les xarxes socials s'han omplert de comentaris sobre els i les concursants del famós reality i n'hi ha alguns que s'han repetit molt, com ara les similituds d'alguns participants amb certs famosos.

 

Per exemple, a un dels solters, l'Aitor, l'han comparat diverses vegades amb Sergio Ramos. A Sofía, una concursant de Castelló, li han dit que és clavada a Bad Bunny en diversos tuits. També han comparat la Claudia, que ha acudit al reality amb parella, amb Victoria Federica, la filla de la Infanta Elena i Jaime de Marichalar.


Penseu què s'assemblen?
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: