7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 26 de setembre de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 



Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Ens hem conegut aquest estiu i treballàvem alguns dies junts. Al principi no parlàvem gaire però quan sortíem de festa junts es notava la tensió entre els dos. Vam coincidir en una altra festa i no paraves de mirar-me... el teu nom comença per la L, si sents el mateix obra'm.

Noi, 18 anys
Ens vam conèixer al concert de Catarres de l'abril del 2022. Tu ets amiga de la meva cosina, vam anar al Canet Rock junts (amb la meva cosina i una amiga teva), em vas agafar del braç i vam entrar a una olla junts, em va agradar moltíssim! No fa gaire em vas obrir per insta per anar a la diada, parlant amb tu vaig veure que compartim la passió per la muntanya. Ets una gran noia i crec que m'agrades una mica bastant jaja. Tens els cabells arrissats, el teu nom comença per S i el meu per J. Si ho llegeixes obra'm per parlar...

Noia, 15 anys
Ets el germà de dues amigues meves i tens un any més que nosaltres. Et vaig veure a primer de l'ESO i la veritat és que em vas cridar l'atenció quasi immediatament. I aquest any quan em vas felicitar sense haver parlat mai i sentia que em moria de la felicitat. Ja no ens veiem perquè te n'has anat a fer batxillerat a un altre institut, però em continues agradant molt.

Noi, 16 anys
Anem al mateix insti, ens trobem pel passadissos cada matí, però jo tinc un any més. Ens vam veure a un aniversari i vam tenir una conversa molt llarga. Tinc un missatge teu sense obrir perquè no vull cagar-la. Espero que t'arribi això i sàpigues que sí que tinc interès.

Noia, 17 anys
M'agrades des de fa molt, vas a l'altra classe de batxillerat, fas el social i el teu nom comença per L. Tontegem molt, però en plan conya, i al final m'he acabat pillat de tu, no sé si a tu també t'ha passat. Si saps qui sóc obra'm.

Noi, 18 anys
M'agrades molt des que he coincidit aquest any amb tu a classe. He tingut moltes oportunitats per parlar amb tu, però no era capaç i sempre acabava callant. Per això vull confessar-me aquí i amb una mica de sort ho llegeixes... El teu nom i cognom comencen per M. Si saps qui soc envia'm un missatge

Noia, 15 anys
Estaves a música viva al concert de Roba Estesa. Anaves amb un monyo fet amb la meitat dels cabells. Tens els cabells negres i portaves ulleres. Anaves amb una noia baixeta. Jo estava amb el meu grup d'amigues i portàvem una bandera petita independentista.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: