7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 3 d'octubre de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Hem coincidit aquest any a 1 de batxi. Tens un any més i vaja, crec que es nota una mica que m'agrades. M'encantaria poder tractar-te com a un amic i poder parlar normal, però se'm fa difícil. Amb el temps segur ja m'hi acostumaré més, a poc a poc.

Noi, 16 anys
Ens vam veure al bus H6 el dia 21 a les 20h aprox. Ens vam llençar unes quantes mirades. Em vas semblar molt guapa i maca. Portaves un top vermell, tens els ulls verds i els cabells negres. Jo portava un jersei verd i uns pantalons beix. Dubto que ho llegeixis però...

Noi, 17 anys
Ets morena de pell i de cabells rinxolats i tens pigues. Hem treballat junts aquest estiu en un campus i crec que m'he pillat de tu. Hem parlat una miqueta, però res del que m'hagués agradat parlar amb tu. El teu nom comença per M i el meu per A.

Noi, 15 anys
Ens coneixem des que som crios i des d'aleshores sempre hem estat bons amics... mai he tingut el valor de dir-t'ho, però m'agrades. M'agrades molt. Sempre ho he sabut. Els dos hem anat a estudiar a Canadà però un a cada punta. Jo sempre t'he ajudat amb el teu nòvio perquè soc feliç si tu ho ets...(jo sóc bisexual, però no ho sabies ni tu abans d'aquesta llarga confessió). El teu nom comença per L i el meu per J.

Noi, 16 anys
Ens vam conèixer per la Mercè, ets molt guapa amb cabells ondulats castanys i ulls verds blavosos. A la primera nit ja ens vam liar i m'has fet sentir coses que no sentia des que vaig tallar amb la meva ex. El meu nom comença per P I el teu per S, si saps qui soc obra'm.

Noia, 15 anys
Ets de Barcelona, vas al meu institut, a segon de batxillerat. Des de l'any passat que em fixo en tu. Segurament m'hauràs vist pel passadís amb la meva amiga, solem passar moltes vegades per davant de la teva classe. Ets alt, moreno, amb ulls marrons clars i sempre vas amb els teus amics. El tu nom comença per I i els teus dos cognoms per R, si saps qui soc obra'm.

Noia, 17 anys
Fa poc vaig arribar al teu equip i em vas cridar molt l'atenció. Ets més petita que jo i noto que cada vegada que em parles sento alguna cosa. Sempre ens quedem les últimes al vestidor i vols robar-me les dessuadores. Tinc la mala sort que crec que tens alguna cosa amb una noia, però tinc la mínima esperança que pugui passar alguna cosa entre les dues.






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: