Tamara Falcó crea polèmica amb unes declaracions sobre diversitat sexual

per Redacció, el 5 d'octubre de 2022 a les 06:00
Tamara Falcó ha participat en la XIV edició del Congrés Mundial de les Famílies a Mèxic. Durant la seva ponència, va parlar de la seva ruptura amb Iñigo i va reflexionar sobre el perdó i com Déu l'ha ajudat a superar un moment com aquest.

Segons va explicar, li va demanar a Déu que si el seu nòvio d'aquell moment era per ella, que arribessin al matrimoni. I, que si no ho era, si us plau l'apartes. També assegurava que, per a ella, conèixer la veritat i l'amor de Déu és el camí que haurien de seguir totes les persones.


Però aquestes no van ser les úniques declaracions que va fer. La marquesa va seguir explicant que "estem vivint un moment molt complicat per a la humanitat on hi ha tants tipus diferents de sexualitats, hi ha tants tipus diferents de llocs on pots exercir el mal que crec que en altres generacions no era tan evident i no estava tan ben vist".
  Aquest comentari ha indignat a moltes persones, les quals s'han volgut manifestar a les xarxes socials. Jorge Javier Vázquez també ha volgut pronunciar-se i ha començat el seu programa aclarint que: "El que ha fet és un clar discurs d'odi i cal denunciar-los i cal rebutjar-los de ple. Perquè primer són els discursos i després venen les hòsties al carrer. Cal tallar-los d'arrel".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: