Diverses empreses cancel·len aquest famós raper per les seves polèmiques declaracions

per Redaccció, el 27 d'octubre de 2022 a les 06:00
El raper estatunidenc Kanye West ha perdut el suport de marques com Adidas i Foot Locker, així com de la seva agència de representació, després de fer unes declaracions de caràcter antisemita i racista.

Adidas va ser el primer a anunciar que posava fi a la seva col·laboració amb West de manera immediata per les seves declaracions "inacceptables". Segons el comunicat, la marca "no tolera l'antisemitisme ni cal altre tipus de discurs d'odi" i les declaracions del raper "violen els valors de l'empresa com la diversitat i la inclusió, el respecte mutu i l'equitat".


Després va ser Foot Locker qui va anunciar la retirada de les sabatilles Yeezy, la marca del raper, i va assegurar que no tornarà a vendre cap producte de la marca. Gap també ha retirat els seus productes YezzyGap i Balenciaga, la revista Vogue, l'agència de representació CAA, la plataforma de comerç The RealReal i l'estudi de producció MRC també han decidit donar l'esquena al raper.

Però això no és tot, sinó que West també s'està enfrontant a una demanda per difamació de la família George Floyd, l'afroamericà assassinat per un policia a Mineápolis (EE.UU.) l'any 2020. La demanda és de 250 milions de dòlars i la causa va ser que el raper va dir a un podcast que la causa de la seva mort va ser el consum de fentanil i no la violència policial.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: