T'agradaria dedicar-te al món dels videojocs? Aquestes són les oportunitats que trobaràs a Catalunya

per Redacció, el 22 de novembre de 2022 a les 06:00
El 51,5% dels catalans juga a videojocs, sigui en mòbils, ordinadors o tauletes. Podem dir, per tant, que la meitat de la nostra societat és gamer. De fet, està sent un fenomen tan global i potent que diversos espais museístics de referència a casa nostra ja han començat a tractar-lo en exposicions com ‘Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya’, al Palau Robert, ‘Gameplay. Cultura del videojoc’, al CCCB, o ‘Homo Ludens’, al Caixaforum.

Alguns projectes del sector desenvolupats a Catalunya -per empreses grans però també per estudis petits- s’han convertit en supervendes mundials. Videojocs fets aquí, com algunes parts d’Assassins Creed, Just Dance, Aragami o Gris, són reconeguts a nivell internacional i posicionen Barcelona i Catalunya com un ecosistema de referència arreu del món. I és que el videojoc ja s’ha convertit en una indústria cultural capdavantera, de futur i plena d’oportunitats.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: