T'agrada el gaming? Et portem un pla per fer el cap de setmana

per Redacció, el 25 de novembre de 2022 a les 06:00
El cap de setmana del 3 i 4 de desembre se celebrarà el saló del gaming al recinte de la Farga de l'Hospitalet per visibilitzar els videojocs, les competicions i les retransmissions d'esports electrònics en català.

El saló oferirà un espai firal amb una quarantena d'expositors, una marató de 36 hores de videojocs, partits d'exhibició del Barça eSports, la final a quatre de la competició LlOP del Valorant i una Copa de les Estrelles de la competició LlOP del League of Legends.

Els Premis SAGA ja han obert el període de votació popular del millor videojoc en català i les entrades al saló ja estan a la venda a saga.cat.

 


Totes les competicions es faran en un escenari de 14 metres a l'espai competitiu del saló i es podran seguir en directe a través d'una pantalla gegant, així com a través del compte de Twitch de SAGA. També hi haurà un espai firal, amb empreses de videojocs, de clubs d'esports electrònics, d'associacions vinculades als videojocs, de centres formatius i d'institucions, i un espai LAN amb més de 300 places perquè qui ho vulgui (amb una entrada d'un import superior) instal·li el seu ordinador o consola en una taula i jugui a diferents jocs durant 36 hores. A més, a través d'un canal de Discord, es dinamitzaran en català desenes de campionats entre els assistents.

Recorda que si ets titular del Carnet Jove tindràs descompte! 

- 29% en l’entrada els dies 3 i 4 de desembre (preu CJ 5€, preu general 7€) a les taquilles
- 17% en l’entrada doble el cap de setmana (preu CJ 10€, preu general 12€) a les taquilles
- 15% en l’entrada LAN cap de setmana 36 hores (preu CJ 30€, preu general 35€) a les taquilles


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: