Quant cobren els concursants de La isla de las tentaciones?

per Redacció, el 15 de desembre de 2022 a les 06:00
Molts creuen que els concursants de La isla de las tentaciones cobren molts diners per participar-hi, però l'exconcursant José Sánchez, el Guàrdia Civil, ha explicat que la realitat és molt diferent.

La seva confessió ha tingut lloc al podcast Me voy a ir yendo de Fran López Castillo. Com que ell fa molt de temps que va participar en el reality, el seu contracte de confidencialitat ha acabat i pot parlar de la seva experiència sense cap problema. "A mi em van pagar 1.000 euros" diu quan López Castillo li pregunta sobre quants diners va guanyar.

 

"Aquesta va ser una de les sorpreses que jo em vaig endur quan vaig anar a signar. Jo parlava amb la noia amb qui estava i diem: 'bé, quants diners podem acceptar? Entre els drets d'imatge, etc. ¿6.000 o 8.000 euros?'. I quan vam anar a signar, 1.000 euros. Jo treballava en discoteques, estava de professor, el meu sou de Guàrdia Civil. No va compensar, però, és clar, com et venen la moto? Amb què vindrà l'èxit després", va explicar.


En el seu cas, va ser la productora qui es va posar en contacte amb ell per participar en el programa, però assegura que si hagués sabut de què tractava, no s'hi hauria presentat: "Et diuen que faran un programa de televisió, que encaixes a la perfecció i que fomentarà el respecte, l'amor i la fidelitat. Això és el que es propaga, però després el que interessa és una altra cosa".
 

"Arran de la foto viral a mi se'm van proposar moltes coses, Hombres y Mujeres, Gran Hermano... és clar, físicament dono el perfil, per la meva professió que sexualitza molt, també, i sempre ho vaig rebutjar perquè no formava part del meu camí", afegeix.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: