La indignant situació que van viure la Marta Díaz i la Laura Escanes a un festival

per Redacció, el 12 de gener de 2023 a les 06:00
Fa poc la Laura Escanes va començar Entre el cielo y las nubes, el seu propi podcast. A cada episodi convida a alguna de les seves amigues influencers i l'última a assistir ha estat la Marta Díaz, amb qui ha tingut una conversa profunda on han tractat temes com la seva intimitat. 

Juntes han criticat que, molts cops, la gent es creu amb el dret de gravar-les sense el seu consentiment pel simple fet de ser conegudes. Concretament, la Laura recorda com un dia va coincidir amb la Marta Díaz a un festival i com, mentre ella estava cantant i ballant amb les seves amigues, va començar a veure que un grup de persones estaven gravant a la Marta.


"Ja t'estaven gravant, però primer com bé i després ja et van començar a dir coses, a ser impertinents. I jo me'n recordo que tu vas mirar ja incòmoda, però no vas dir absolutament res, vas callar, vas acceptar la situació. I vaig pensar: 'Tia, no t'has de callar'", va dir-li la Laura. I és que la influencer comença a estar molt cansada del comportament que tenen algunes persones.

"Sembla com que haguem d'aguantar totes aquestes coses, llavors jo em vaig escalfar (que no ho hauria d'haver fet) i vaig dir: 'Nens podeu parar de gravar-la i dir-li aquestes coses que no és un mico de fira i no està aquí per fer les coses que vosaltres vulgueu'", va afegir.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: