5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 28 de gener de 2023 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
La llegenda xinesa explica que el Buda va convocar tots els animals per reunir-se amb ell durant el Dia de Cap d'Any i va nomenar els anys amb els 12 animals que hi van anar. Per això l'horòscop xinés es diferencia per animals.

La síndrome de la vibració fantasma és la sensació de notar que el teu smartphone està vibrant quan, en realitat, no és així.

La primera fotografia de la història es va fer l'any 1826, capturant la vista des d'una finestra a la regió de Le Gras a França. Van ser necessàries vuit hores d'exposició per gravar la imatge en una placa de llauna d'uns 20 x 16 cm

L'any 1848, el professor de ciència Thomas Dick va calcular el nombre d'extraterrestres al Sistema Solar. Dick va predir que si la densitat de la població extrasolar equivalia a la d'Anglaterra (280 persones per milla quadrada), aleshores el sistema solar albergava 22 milions de milions d'habitants.

La neu no és blanca i tampoc és transparent, sinó que és translúcida. Quan la llum la travessa no ho fa de forma directa, sinó que rebota d'un vidre a un altre, i això fa que la veiem blanca.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: