5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 11 de febrer de 2023 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
A Nàpols va néixer la tradició del cafè pendent, que consisteix que algú paga un cafè sense consumir-lo perquè una persona més necessitada s'ho pugui prendre més tard de franc.

El forat negre més proper a la Terra és Cygnus X-1. Perquè la Terra fos engolida per aquest forat negre, hauria d'estar a menys de 21 km. No cal patir perquè Cygnus X-1 es troba a una distància de 8.000 anys llum.

Hi ha una condició que provoca que durant el període menstrual, les dones no només sagnen a través de la vagina, sinó també per altres zones del cos. Generalment, els punts de sagnat més comuns són els ulls i la boca. Això es coneix com a menstruació vicariant.

Hi ha tres tipus de pèl corporal. El pèl del braç, suau i curt, no és el mateix que el que tenim a les aixelles o les zones íntimes. A més, hi ha un altre tipus de pèl corporal que només tenen els nadons: el lanugo, present als fetus i a les persones amb gran absència de greix corporal.

Les ungles creixen com a mitjana uns tres mil·límetres al mes. El ritme de creixement d'una ungla varia d'un dit a un altre, de quina mà o peu ocupa més sovint i d'una persona a una altra.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: