Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 13 de febrer de 2023 a les 10:23
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 






Verisó sense playbuzz
Noia,17 anys
L'altre dia estava a la línia lila del metro, vaig pujar a Clot. Un cop a dins, et vas girar cap a mi i vas estar mirant-me una estona. Tenies els ulls blaus i els cabells marrons. Em vaig posar molt nerviosa. Després, crec que vas baixar a la pau. Si et torno a veure, et demanaré l'insta.

Noi,15 anys
Ets una noia morena i m'estic començant a pillar de tu. No ens portem gaire, però aquest curs estem parlant de tant en tant si ens trobem pel carrer o pels passadissos. Sempre rius quan em veus perquè sempre faig cares rares i sempre ens xoquem la mà quan ens trobem, m'encanta el teu somriure i el teu nom comença per la lletra A.

Noia,16 anys
Estàs fent 2n de batxillerat social al mateix insti que jo (faig 1r). Vam coincidir en una excursió i no vaig pensar gaire de tu, però després a la festa de Cap d'Any una amiga teva em va dir que volies alguna cosa i després vam estar parlant tu i jo. No vam fer res perquè no vaig voler al moment, però des d'aquell dia no puc parar de fixar-me en tu pels passadissos. A veure si ens veiem per carnaval (jeje).

Noi, 16 anys
Jo vaig a 1r de batx i tu a segon. Ens veiem pels passadissos sovint i aquest any m'has començat a agradar bastant. Fa un temps que et vaig seguir a insta i el teu nom comença per M i el meu per N. Si saps qui sóc obra'm.

Noia,17 anys
Ens vam conèixer aquest any a classe i des que et vaig veure entrar per la porta que em tornes boja. Ens portem molt bé i crec que ja saps que m'agrades. Començo a sospitar que hi ha una cosa entre nosaltres des de l'última sortida a la neu, quan vam estar 4 dies sense separar-nos.

Noia, 17 anys
Et vaig conèixer aquest any al cicle d'esports, ets molt mono i m'encanta quan em demanes els deures o quan ens posem a estudiar en mig de classe perquè cap dels dos s'entera de res. El que més m'agrada són els dies de ruta de senderisme quan ens passem el dia sencer parlant de les nostres coses. Crec que ja saps que m'agrades, però tinc l'esperança que tu sentis el mateix. L'última sortida de 4 dies a la neu vam estar inseparables, si estàs llegint això posat les ulleres que et creus que no, però et fan súper guapo.

Noia, 16 anys
Sé que tu no llegiràs això, però els teus amics és molt probable. Anem a la mateixa classe i ens hem conegut aquest curs perquè sóc nova a l'insti. Ens estem mirant contínuament i jo noto connexió i sé que tu també, però ara tots dos hem estat de lio amb altres. Tu encara continues de lio amb una, si tu també sents aquesta connexió, dona tu el primer pas, perquè jo no sé si estàs pillat de l'altra. Si no, diga'm alguna cosa i avanço jo.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: