Dulceida parla sobre l'Alba i se sincera sobre la relació que tenen

per Redacció, el 16 de febrer de 2023 a les 06:00
Dulceida ha gaudit d'un viatge a Israel gràcies al programa Planeta Calleja. En Jesús Calleja ha estat el seu company d'aventures i la influencer no ha tingut cap problema en parlar amb ell sobre la seva relació amb l'Alba Paul, la seva exdona.

"És l'amor de la meva vida i crec que jo el seu. Ara tenim molt bona relació", ha confessat. I, quan en Jesús li ha demanat que li envies un missatge a l'Alba, no ha dubtat a dir "que l'estimo". I és que no hi ha cap dubte de què es tenen molta estima i que segueixen mantenint contacte. "Avui li he explicat una mica l'experiència i he parlat una mica del viatge amb ella", diu.


Tampoc ha dubtat a parlar sobre els motius de la seva ruptura: "Crec que ens vam acomodar una mica i no funcionava sempre igual". I indica que després de deixar-ho van començar a sortir molts rumors que deien que s'havia "enrotllat amb mitja Espanya, amb gent que ni conec", explica la influencer.

A més, ha declarat que "sempre, durant els 7 anys de relació, un grup de persones m'han posat a mi com la dolenta, molta gent deia que feia allò que deia". I fins i tot va arribar a denunciar a una noia perquè "va anar captant a gent per incrementar l'odi cap a mi i a vegades cap a l'Alba".


Però tot això ja és passat i ara la influencer indica que està molt tranquil·la, però que sap que és molt enamoradissa i que té molt d'amor per donar i rebre. També ha parlat sobre la seva bisexualitat: "em fixo igual, però crec que no tornaria a estar en una relació amb un noi, m'agraden més les noies".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: