Aquesta és la verdura més saludable del món i no ho sabies

per Redacció, el 26 d'agost de 2023 a les 06:00
Quan pensem amb menjar saludable, ens ve al cap una infinitat de fruites i verdures, però molt poques vegades pensem en els créixens, una verdura desconeguda que ha demostrat ser l'aliment més saludable.

Un estudi publicat a la revista científica Preventing Chronic Disease va calcular la "densitat de nutrients" de 41 fruites i verdures i els créixens van quedar en primer lloc. Entre els seus beneficis, trobem que és ric en ferro, calci i vitamina c, a més de minerals i antioxidants. El seu alt contingut en vitamines A i C enforteix el sistema immunitari, el calci, el potassi i el magnesi asseguren la salut dels ossos, i la vitamina K prevé el dany cel·lular del cervell.


A més, els créixens són molt especials perquè s'ha demostrat que si en mengessim 100 calories, cobririem el 100% de les teves necessitats nutricionals diàries. A més, és una verdura molt assequible en comparació a altres verdures i fruites, de manera que el converteix en un imprescindible en la dieta. Les seves llavors, per exemple, estan disponibles per uns 2 euros i el seu rendiment és enorme.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: