Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 6 de març de 2023 a les 10:21
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 





Verisó sense playbuzz
Noia, 15 anys
M'agrades des de l'any passat, però sento que tenim connexió des de primer d'ESO. No va ser fins segon que ens van posar junts a classe i tu sempre em molestaves, no t'aguantava, però l'any següent em vaig començar a fixar en tu i no faig un altra cosa que pensar-te. Ets ros i tens els ulls blaus, el teu nom comença per M.

Noi, 17 anys
Vas a 1r de Batx al Brudi a la Seu. Des de 4t d'ESO més o menys que em moles molt. No crec que ho llegeixis però si és així ja sabràs que tinc un crush amb tu.

Noia, 15 anys
No sé ben bé si ets el meu crush o no, però crec que sento alguna cosa per tu. Sempre hem anat el mateix institut Gurb, però mai havíem parlat, els dos sabíem de la nostra existència, però mai ens havíem mostrat entre nosaltres. De cop i volta em vas obrir i et juro que no m'ho esperava. Des d'aquell moment em vaig plantejar alguna cosa, i vaig arribar a comprendre que poder sento alguna cosa per tu.

Noi, 18 anys
Ens vam conèixer el divendres 24 a l'aniversari d'una amiga, vam acabar ballant junts i tot, peròno em vas dir el teu nom. Pel que sé tu em coneixes per què em vas cridar algun cop pel meu nom, si saps qui soc escriu-me si us plau, em vaig superpillar de tu pel que em vas explicar.

Noi, 17 anys
Ets una noia de 15, molt maca. Encara que siguis la millor amiga de la meva ex, estic molt colat per tu.

Noia, 18 anys
Ets un any més gran que jo, estudies biologia i des d'aquest estiu que m'encantes i sento alguna cosa per tu. A vegades crec que és mutu però no n'estic segura.

Noia, 16 anys
T'agrada molt el bàsquet i ets de la Penya. Tens els cabells mig llargs i castanys, a mi m'encanta. M'agrades des de fa uns mesos i anem a la mateixa escola. Sóc amiga d'un dels teus millors amics, però no hem parlat gaire. Si creus que saps qui soc parla'm com més aviat millor.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: