Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 13 de març de 2023 a les 09:51
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Verisó sense playbuzz
Noi,18 anys
Tu estudies primer de Relacions Laborals a la UPF i m'agrades des de fa uns quants mesos, però sé que és quelcom impossible. Et desitjo el millor, sempre.

Noia, 15 anys
Ets un noi de 15-16 anys de Manresa, jugues a bàsquet, ets alt moreno i vas a Lacetània. Ens hem començat a parlar per insta i hem de quedar per "veure una peli de por". Sempre et dic que ets molt guapo i tu em dius que soc maca.

Noia, 16 anys
Ets un any més gran que jo, i ja fa quasi un any que estic pillada de tu. Ets morena, amb els cabells curts i, tot i haver parlat per insta, mai hem arribat a parlar en persona. No m'atreveixo a dir-te res per por que surti malamen, i em fa molta cosa que pensis que soc borde per això de no haver-te parlat, tot i veure'ns cada dia a l'insti. No crec que llegeixis això, però si ho fas, només volia dir-te que m'encantes.

Noi,16 anys
No sé si ho llegiràs, però jo ho envio igualment. Ets una noia d'un poble que es diu Santes Creus, al costat del meu, Valls, i m'agrades des de fa unes setmanes. Hem coincidit algun cop per amics que tenim en comú i vull que sàpigues que espero que m'obris, si no ho faré jo. Espero que t'arribi.

Noia, 16 anys
Ens coneixem de tota la vida i per això mateix mai m'havia plantejat res amb tu, però fa dos anys o així em vaig adonar que m'agrades. En realitat, crec que m'has agradat tota la meva vida però no ho vaig veure fins que no vaig descobrir que soc bisexual. De vegades penso que tu també sents alguna cosa, però ho veig molt platònic tot no sé.

Noia, 17 anys
Et conec des de ben petits i sempre he estat colada per tu, però mai havíem interaccionat. Fa dos anys em vas obrir de broma, i amb la tonteria ja portem dos anys parlant. Tot i així, no ha estat fins aquest estiu que ens hem començat a veure d'amagat. Com que som del mateix poble i no vols que ningú s'enteri, quan ens creuem fem veure que no ens coneixem. El problema és que jo m'estic pillant molt i tu m'envies senyals molt confosos del que sents. Necessito que em deixis les coses clares ja!

Noia, 16 anys
Ets un noi baixet, cabell castanys i una mica llarguets. La veritat és que no sé si em moles, em tens ben confosa. Sempre estàs allà quan ho necessito. Ets un 10. Hi ha vegades que penso que tot i que tinguis nòvia, sents alguna cosa per mi.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: