Així és la "soft life", la tendència que triomfa a TikTok

per Redacció, el 17 de març de 2023 a les 06:00
Quan parlem de "soft life" ens referim al nou trend de TikTok que pretén reivindicar que la vida no sempre és fàcil i que és normal sentir-te vulnerable.

La filosofia que s'amaga al darrere és la de gaudir de les petites coses i deixar de jugar sempre el rol de "dona forta". L'origen d'aquest trend es troba al conegut "Strong Black Woman" i no només parla de la importància de cuidar la salut mental sinó que també tracta la qüestió de la raça.


Gràcies a aquest trend, moltes dones negres s'han obert i han compartit a la plataforma com se senten. Han explicat que aquesta tendència els ha ajudat a ser conscients de com d'interioritzat tenien el "Strong Black Woman", una postura que ha estat necessària durant segles per a sobreviure al racisme i a la segregació.

"Som vistes com a dures, com si no ens afectés res, hem estat ensenyades a ser dones negres fortes i crec que això ens fa més mal que bé", confessava la influencer Brittany James en un dels seus vídeos.

 
@look_its_britt #softlife ♬ original sound - Brittany 🦋

Així doncs, el missatge que s'intenta transmetre és que la vida no és fàcil, però que pots trobar espais en ella que sí que ho poden ser. No és tracta de ser sempre forta i dura, sinó d'acceptar els sentiments i de trobar maneres de ser una mica més feliç.
 
@essenceofboho Sorry mom that I didn’t keep that fancy 9-5 job. But I am much happier now 🥹❤️ #softlife #softgirl #healingjourney #recoveringgirlboss #selfgrowthjourney #goodbyehustleculture #traveltiktok ♬ Teardrop - Massive Attack

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: