Dulceida i Alba Paul han tornat? Les imatges que ho confirmarien

per Redacció, el 20 d'abril de 2023 a les 06:00
L'any 2021 la Dulceida i l'Alba Paul van anunciar la seva separació després de 7 anys de relació. En el seu moment van explicar que no havia passat res entre elles, sinó que simplement havien deixat de fer-se feliç i volien separar els seus camins.

Tot i això, mai han perdut el contacte i sempre hi ha hagut molt bon rotllo entre elles, la qual cosa ha fet pensar diverses vegades en una possible reconciliació. Ara, un any i mig després de la ruptura, les influencers han estat pillades fent-se un petó.


La informació s'ha desvelat en el primer programa de 'En todas las salsas', un videopodcast dirigit per Laura Fa i Iban Garcia. Ha comptat amb la col·laboració del periodista Abel Planelles i ha explicat tot el que sap sobre el tema. Segons ha dit, les dues influencers han decidit donar una segona oportunitat al seu amor i no tenen por a mostrar-ho al públic.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @entodaslassalsas


Eren moltes les persones que confiaven en que tard o d'hora arribaria aquest moment. L'Aida Domench, coneguda com a Dulceida, va estar recentment al programa 'Planeta Calleja' i va parlar sobre la seva relació amb l'Alba. Va admetre que no havia estat amb ningú més després d'ella i que continuaven mantenint contacte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: