La Paula Gonu confessa el lloc més estrany on ha tingut un moment íntim

per Redacció, el 8 de maig de 2023 a les 06:00
Paula Gonu ha estat una de les últimes convidades al podcast de Nil Okeda, Werub i Goorgo 'Club113'. La influencer, com sempre, s'ha mostrat molt sincera i real i no ha tingut cap problema en respondre les seves preguntes.

La primera confessió, de la que ja us vam parlar, és que es va menjar un tros del seu menisc en una bolonyesa. Però aquesta no va ser l'única sorpresa que es van endur els entrevistadors, sinó que la catalana també va confessar haver-se masturbat a un lloc públic.


"No em va veure ningú. Estava en un avió i vaig tenir una època que si no ho feia no m'adormia i volia dormir", va explicar sense que ningú li preguntes. "Estava en un business, així tancadeta, eh. Però... és com un lloc públic".

La influencer no deixa de sorprendre els seus seguidors amb les seves confessions, però molts estan d'acord en que és precisament la seva naturalitat la que la fa especial.

 
@club113podcast La peña se suele tomar una manzanilla. #club113 #podcast #paulagonu #storytime ♬ sonido original - Club 113 Podcast

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: