7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 8 de maig de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Des que vam creuar mirades i vam començar a parlar no et puc treure del meu cap. Has vingut per quedar-te i, malgrat que a vegades sento que l'atracció és mútua, arribo a dubtar-ho també. Has excavat un forat molt profund al meu cor i quan et penso sento que no puc respirar. Et necessito, em calen els teus somriures, les tonteries que fas sense parar perquè jo et somrigui, les teves mirades d'amagat... En definitiva, em cal estar al teu costat. El teu nom comença per P, t'estaré esperant perquè, encara que em costi reconèixer-ho, t'estimo més del que mai he pogut estimar ningú.

Noia, 15 anys
Tens el cabell ondulat i castany clar. Ets de les meves millors amigues, però com que ets més extravertida que jo, em sento com si t'estàs oblidant de mi. Ens coneixem de tota la vida, però ens vam distanciar, i en tornar a connectar ets de les persones més importants de la meva vida. El teu nom comença per I, i el meu cognom comença per M.

Noia, 14 anys
Fa relativament poc que ens coneixem però testàs convertint en una persona molt important. Tens una ànima molt bonica i crec que m'estic pillant de tu. Ets una noia molt alta, tens el cabell ros i ondulat i ets molt intel·ligent. M'agradaria que algun dia tinguéssim alguna cosa ;)

Noi, 17 anys
Bé, ets la meva millor amiga i ja saps que m'agrades, i que no era el moment, però necessito saber si en un futur pròxim podríem ser alguna cosa o no, si no t'ho dic per xat és perquè sento que seria massa pesat.

Noia, 18 anys
Ens vam trobar de festes a gener a finals i ens vam liar, encara que molt poc. Em tens molt confusa perquè em dones senyals contradictoris. Et segueixo tenint ganes i van quedar coses pendents. Espero que tu pensis el mateix que jo, si ho veus obre'm, per donar-te una pista et diré que som els dos de la línia L2 de metro.

Noi, 17 anys
Ets més petita que jo, anem al mateix insti, tu vius a Sallent i el meu millor amic està amb una amiga teva si saps que ets tu contesta a la foto 😉
Pd: El teu nom comença per A.

Noi, 16 anys
Anem al mateix insti, però ets un any més gran que jo. M'agrades molt, però mai hem parlat encara que ens veiem cada dia al tornar de l'institut. Tu ets de segon de batx i jo de primer. Si saps qui sóc obre'm.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: