Aquestes son les sandàlies més incòmodes del moment, t'agraden?

per Adolescents.cat, el 14 de maig de 2023 a les 08:10
Segurament aviat tindràs ganes de començar a dur sandàlies, si és que no te n'has posat ja algun dia. Sigui com sigui, avui et volem parlar de les "flatforms" o les sandàlies planes amb plataforma. Que sí, que estèticament ens encanten i estilitzen força les cames, però alerta amb utilitzar-les sovint ja que no permet que el peu faci el seu moviment natural i això pot comportar problemes als genolls, a l'esquena i als peus mateix. I potser no ho notaràs al moment, però sí que pots notar efectes negatius més endavant.

Així que si en vols tenir unes per moments puntuals en què no hagis de caminar gaire, cap problema, però que no sigui el teu calçat habitual ;) Quines t'agraden més?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: