Com ha estat la reconciliació de Dulceida amb l'Alba Paul?

per Redacció, el 10 de maig de 2023 a les 06:00
La separació de Dulceida i Alba Paul va ser una notícia molt trista per tots els seus seguidors i la gent del seu entorn. És per això que moltes persones tenien la petita esperança que algun dia tornessis a estar juntes i, després de molts rumors, finalment ha succeït.

Van ser elles mateixes qui van anar deixant pistes, com quan la Dulceida va assistir a 'Planeta Calleja' i va comentar que seguien parlant i explicant-se el seu dia a dia. Fins que recentment han decidit confirmar els rumors compartint una foto juntes al seu Instagram amb una actitud afectuosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)


Amb això ja no quedava cap dubte de què la parella torna a estar junta, però Dulceida ho ha aclarit a la gala benèfica de People in Red, on ha explicat com ha sigut la seva reconciliació. "Estic molt enamorada, ja puc dir-ho. No us he de mentir. Estic molt bé i molt contenta. Ho hem fet molt a poc a poc, que és com s'han de fer les coses", explicava l'Aida Domenech als mitjans.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: