Dulceida i Alba: embaràs?

per Redacció, el 16 de maig de 2023 a les 10:08
Dulceida i Alba Paul esperen el seu primer fill? Aquesta és la pregunta que es feien algunes persones arran d'una imatge en què l'Alba apareix tocant la panxa a la seva parella.

Doncs la resposta és no. Així ho ha aclarit Dulceida després que no paressin de sortir notícies sobre el tema. "Els que em seguiu des de sempre ja sabeu que, si poses 'Dulceida embarassada' a Google, cada dos mesos hi ha una notícia. L'Alba encara no té el poder de tocar-me la panxa i deixar-me embarassada, per sort o per desgràcia. I res, que no, ho sento", deia.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)


Això sí, la influencer deixava clar que vol ser mare i que si es queda embarassada ho anunciaran. "Tant de bo en un futur poder ser mamis i explicar-vos-ho òbviament i cridar-ho als quatre vents. En un futur ens encantaria ser mamis", afirmava Dulceida.


De fet, la creadora de continguts ja havia dit en diverses ocasions que tenia instint maternal i que amb l'Alba s'havien planejat d'utilitzar el mètode ROBA (Recepció d'Ovòcits de la Parella), que és un tractament de fecundació in vitro (FIV). A través d'aquest, les parelles formades per dones poden implicar-se per igual en la maternitat sent una la donant i una altra la gestant.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: