7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 12 de juny de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Fa uns quants mesos quan al gimnàs em vaig ensopegar amb un noi. La mateixa tarda ell em va demanar sol·licitud. Des de llavors sempre que estem al gimnàs creuem mirades i algunes paraules, però no m'atreveixo a dir-li res ni obrir-lo perquè sento que són paranoies meves tot i que sento que hi ha atracció de les dues bandes. No sé què fer i crec que per vergonya em quedaré sense saber-ho.

Noia, 26 anys
Soc conscient que vius a l'altra punta de Catalunya. Però des que et vaig conèixer no et puc treure del meu cap, has vingut per quedar-te. Encara que ja han passat coses, a vegades sento que és per atracció mútua, però a vegades arribo a dubtar-ho, ja que tardes molt a contestar-me, (no hores, sinó dies). Et necessito, em calen els teus somriures, les teves mirades d'amagat..., em cal estar al teu costat. El teu nom comença per M, t'estaré esperant perquè, encara que em costi dir-ho, m'agradaria saber si tu sents el mateix.

Noi, 17 anys
Estava estirat a la piscina del meu poble i et vaig veure entrar per la porta, vaig flipar. Ets un noi que sempre estiueges al poble, però mai m'havia fixat en tu fins ara. Ets bastant alt de cabell castany i ulls blaus i ets guapíssim. Després d'estendre la tovallola et vas treure la samarreta i al veure't la tableta se'm va empinar i em vaig tirar a l'aigua perquè no es notés, però potser em vas veure. Et volia dir alguna cosa, però en les meves condicions no vaig poder i em va fer molta vergonya. Si ens tornem a trobar per la piscina i saps qui sóc diguem alguna cosa, el meu nom comença per J i et teu per M.

Noia, 18 anys
No sé si lleguiras això però: T'he vist dues vegades, treballes al "pollo crujiente" em sembla que es deia, al centre Comercial de la Diagonal, tens uns quants tatuatges a la part de darrere d'un braç tens una àncora i a l'avantbraç tens el cor del disc de Bad Bunny "un verano sin ti", aquests entre altres, els cops que he anat m'has atés tu i la veritat sempre m'he posat molt nerviosa he tingut com un "flechazo" amb tu. Dubto que sàpigues qui soc, però tu a mi m'agrades molt.

Noi, 15 anys
Ets una noia de la meva edat, cabell negre i ulls marrons i anem junts a classe. Tu ets de Vila-seca i jo de Reus. No sé si llegiràs això, però crec que m'he enamorat de tu. Si sents alguna cosa cap a mi, obre'm, sinó no cal. (◍•ᴗ•◍)❤

Noia, 14 anys
Ets bastant més alt que jo, tens un somriure preciós. Ara crec que tens novia, però em segueixes agradant tot i que ho veig impossible tenir alguna cosa amb tu.

Noia, 15 anys
Som amics de la infància, però vius força lluny de mi i quasi mai ens veiem. Dels últims cops que ens hem vist va ser quan ens vam trobar per casualitat en una platja mentre anaves amb els teus amics. Llavors estava emocionada i després ens vam tornar a veure i no vaig saber que dir-te, però sé que tenies ganes de veure'm perquè m'ho van dir... Espero que el pròxim cop que et vegi et pugui dir mil coses que penso cada dia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: