Així són les sandàlies que triomfen a TikTok: te les posaries?

per Redacció, el 5 de juliol de 2023 a les 06:00
A l'estiu ningú vol passar calor i per això les sandàlies s'han convertit en les sabates que tothom busca per aquesta època. Si estàs dubtant en quines comprar-te, et presentem les sandàlies pillow.

Aquestes s'han fet virals a TikTok per la seva comoditat. Com bé indica el seu nom, tenen un disseny molt similar al d'un coixí i el peu queda totalment protegit. Els estils que es porten solen ser similars als d'una xancla, però molt més estètics i còmodes.

 
@treemall7 Soft pillow sandals#TREEMALL ♬ original sound - TREEMALL

Aquest tipus de sandàlia està feta de goma i té plataforma. Les pots trobar en diversos colors, però els que més triomfen són el negre i el beix. A més, són molt fàcils de combinar! Pots dur-les amb vestits, amb un estil més urbà o amb el que més t'agradi!

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: