Els 6 espectacles del Festival Grec que no et voldràs perdre

per Redacció, el 5 de juliol de 2023 a les 20:00
El Festival Grec torna a ser aquí! Durant tot aquest mes de juliol podràs gaudir de teatre, música i dansa a la ciutat de Barcelona. Et deixem amb alguns dels espectacles que hi ha programats: quin tens més ganes de veure? 

 


VERSIÓ SENSE PLAYBUZZ:

Una illa, d'Agrupación Señor Serrano

- De què va? Ara que és evident que el món i els seus recursos són finits, és viable continuar pensant que els desafiaments que afrontem es poden resoldre de manera individual? Aquesta i altres preguntes es formulen en un espectacle creat amb l'ajuda de diferents intel·ligències artificials.

- Quan es fa? Del 7 al 9 de juliol

- On el puc veure? Al Teatre Lliure Montjuïc - Sala Fabià Puigserver

Més info


Jaleo is a crime, de Los Voluble

- De què va? Entre la rave i la festa flamenca, els germans Jiménez creen en escena un espectacle que és el punt de trobada entre el flamenc, l'electrònica, el cinema en viu i les visions crítiques del món del nostre temps.

- Quan es fa? El 10 de juliol

- On el puc veure? A Paral·lel 62

Més info


La Ludwing Band, de Gràcies per venir

- De què va? Qui vulgui escoltar abans que ningú les cançons més noves d’aquesta banda d’Espolla tindrà una molt bona oportunitat de fer-ho en un concert en el qual sonaran els temes més recents, però també els de tota la vida.

- Quan es fa? El 18 de juliol

- On el puc veure? Al Teatre Grec 

Més info


Marina Fueyo, de The Weak Side

- De què va? La maternitat, com a símbol d'una unió perpètua capaç de transcendir la fi de l'existència, és un dels temes centrals de la coreografia guanyadora del Premi de Dansa de l'Institut del Teatre 2022.

- Quan es fa? Del 24 al 25 de juliol

- On el puc veure? Al Mercat de les Flors - Sala Ovidi Montllor 

Més info


Aina Alegre/ Centre Chorégraphique National de Grenoble/ Studio Fictif, de This Is Not (An Act Of Love & Resistance)

- De què va? Una peça musical i coreogràfica per a nou intèrprets: cinc ballarines, tres trombonistes i una tuba. Juntes, invoquen diferents imaginaris i converteixen en moviment i so la relació que tenen amb un element invisible però essencial: l'aire.

- Quan es fa? Del 18 al 19 de juliol

- On el puc veure? Al Mercat de les Flors - Sala Maria Aurèlia

Més info


For Evita. Una astracanada musical, de Jordi Prat i Coll

- De què va?  Una proposta escènica i musical que converteix en fe religiosa l'admiració que desperta la figura de qui va ser primera dama de l'Argentina.

- Quan es fa? Del 27 al 28 de juliol

- On el puc veure? Al Teatre Grec

Més info


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: