Ets titular del Carnet Jove? Això t'interessa, i molt!

per Redacció, el 11 de juliol de 2023 a les 06:00
El Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya ha llançat una nova aplicació mòbil que facilita la cerca de tots els avantatges, propostes i serveis que el carnet ofereix arreu del territori.

Per poder beneficiar-te de les seves noves funcions cal que tinguis l'aplicació descarregada i que et registris. Un cop registrat/da, podràs iniciar sessió i gaudir de tots els avantatges. A més, obtindràs el teu Carnet Jove digital.

En el cas que hagis fet servir el registre al web carnetjove.cat, per accedir a l'app hauràs d'identificar-te amb les mateixes credencials del web.

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: