El Barça posarà a la venda joies fetes amb la gespa del Camp Nou

per Redacció, el 11 de juliol de 2023 a les 06:00
En col·laboració amb l'empresa Brilianto, especialitzada en la fabricació sostenible de diamants, el FCB presentarà una exclusiva col·lecció de joies que aprofitarà la gespa carbonitzada de l'últim partit jugat a l'estadi abans de la seva reforma.

El nom de la col·lecció serà Etern Spotify Camp Nou 1957, l'any d'inauguració de l'estadi i comptarà amb pins, polseres, bessons, anells, collarets, escuts i pins amb diamants, tant en or blanc com en or. Es fabricaran 1.957 joies en total.


El club i l'empresa anticipen que aquesta iniciativa generarà uns 30 milions d'euros anuals, i s'espera que la demanda dels inversors xinesos i àrabs en particular sigui molt alta.

La fabricació d'aquestes joies serà 100% sostenible, utilitzant la gespa carbonitzada, la tecnologia de punta i energia renovable.


A través d'aquesta idea creativa entre el FCBarcelona i Brilianto, els amants i aficionats del club podran tenir una petita part del Camp Nou, un símbol de l'herència i l'esperit del club.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: