Itaca Band estrena nou single i sona així

per Redacció, el 18 de juliol de 2023 a les 11:00
Vitalitat i energia és el que transmet "A l'alba", el nou single d'Itaca Band. Un tema que està tenint molt bona rebuda per part dels seus fans i que ens farà gaudir d'aquest estiu que tot just acaba de començar.



Itaca Band és un dels grups més reconeguts de Catalunya i amb una presència més que destacada a la resta de l'estat que des de fa anys assoleixen sold outs a sales de Madrid, Burgos, Santiago de Compostela, València o Bilbao.

Després d'èxits com "Temerario", "Apropa't" o "Todas nuestras luchas", arriba "A l'alba", composta per Albert García i produïda per ell mateix juntament amb Genís Trani i Àlex Pérez.


La cançó té uns arranjaments de vents que ens transporten a l'essència llatina i que ens fan moure sense parar. Formarà part del set-list de la seva gira d'estiu, la qual tindrà una parada especial al Japó, al festival FujiRock.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: