La Hailey Bieber està embarassada?

per Redacció, el 1 d'agost de 2023 a les 12:30
Recentment, han aparegut rumors que exposen que la famosa parella Justin i Hailey Bieber podrien estar esperant un fill. El cantant sembla haver revelat accidentalment que la seva dona està embarassada en un vídeo viral que van gravar els paparazzis.

En el vídeo es pot escoltar com en Justin comença a dir a la Hailey: "Jo crec, bé, vull dir, sé que estàs embarassada, però..." ràpidament s'adona que els paparazzis els estan gravant i deixa de parlar. Seguidament, es gira per avisar a la resta de persones que hi ha periodistes.


Aquests rumors han guanyat força perquè els espectadors han notat que Hailey es toca l'estómac amb freqüència en imatges recents d'ella, la qual cosa genera moltes preguntes. També se li ha pogut veure una mica més de panxa, però això es podria deure als efectes secundaris del quist que va tenir.

La model ha afirmat en alguna ocasió que, tot i que té ganes de tenir fills, té por pel món en el qual el seu fill es veuria envoltat. En Justin, en canvi, ha confessat que ser pare és un dels seus majors somnis i sembla que, després de cinc anys de matrimoni amb Hailey, aquest somni es podria fer realitat.


Els fans estan entusiasmats amb la possibilitat que la família Bieber s'expandeixi amb la incorporació d'un nou membre, encara que cap d'ells ha confirmat oficialment la notícia.
 
@abelplanelles

Justin Bieber y Hailey Bieber ¿padres?

♬ Los del Espacio - LIT killah & Tiago PZK & Maria Becerra & Duki & Emilia & Rusherking & Big One & FMK



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: