Neix un nou esport respectuós amb els animals i el medi ambient

per Redacció, el 8 d'agost de 2023 a les 10:00
Finlàndia crea un nou esport que atrau als amants dels cavalls: l'equitació vegana. Una activitat que s'està convertint en una moda que combina l'amor pels cavalls amb principis morals i ètics. Una comunitat que busca gaudir de muntar a cavall d'una manera més considerada amb els éssers vius i el medi ambient.

L'equitació vegana es basa en els principis de cuidar i respectar als cavalls, per aquesta raó, en aquest estil d'equitació, es competeix sense cavalls reals. Els atletes vegans no sols se senten satisfets practicant moralment el seu esport preferit, sinó que també ajuden a difondre el valor de la compassió pels animals i l'adopció d'estils de vida més respectuosos amb el medi ambient.


Uns vídeos en els quals es mostrava com practicaven aquest esport, el van viralitzar i van aconseguir que més de deu mil persones assistissin com a públic. 
 
@overtime Walk walk walk walk #hobbyhorse #unexpected #shoutoutot ♬ original sound - Overtime



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: