Les sandàlies que triomfen gràcies a Barbie

per Redacció, el 12 d'agost de 2023 a les 08:00
A l'estiu tots i totes busquem una sabata còmoda i fresca com les Birkenstock, les sabates que apareixen a la pel·lícula de Barbie quan aquesta ha d'escollir entre quedar-se a Dreamworld o anar al món real.

Tot i que aquestes sandàlies ja estaven de moda abans d'aparèixer a la pel·lícula, aquest estiu estan triomfant més que mai. La seva comoditat les ha convertit en un imprescindible per a moltes persones.

La marca va néixer a Alemanya l'any 1774 i durant la dècada dels 1960 es van popularitzar a nivell mundial. Destaca per la seva sola anatòmica, que s'adapta a la forma del peu i s'allunya del patiment d'altres sabates com els tacons.

El seu èxit ha fet que botigues com Pull&Bear, Bosanova i, fins i tot, Shein, llancin imitacions a un preu molt més assequible.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: