Espanya guanya el mundial femení

per Redacció, el 21 d'agost de 2023 a les 07:00

La Selecció Espanyola Femenina de Futbol està demostrant el seu valor en l'escenari internacional. L'amor pel futbol no té límits. Les seves jugadores estan deixant la seva petjada en la Copa del Món i elevant a tota la nació amb el seu excel·lent joc.


Ahir van fer història guanyant el Mundial femení. Animant així a totes les nenes i joves que es volen dedicar al futbol en un futur. Aquest cada vegada va guanyant més rellevància, demostrant que les dones també sabem jugar molt bé a futbol i que també se'ns ha de tenir en compte.

Una final que s'ha jugat a Austràlia a les 12h, en la que Espanya s'ha enfrontat a Anglaterra, amb un resultat d'1-0 després de 103 minuts de joc.


Estem orgulloses del talent i el treball que aquests futbolistes han realitzat representant amb passió i devoció el futbol femení en la Copa del Món. A més de ser un triomf esportiu, el seu èxit representa un avanç cap a la igualtat de gènere i una major visibilitat en l'esport del futbol femení.

Les celebracions no han trigat a arribar i més d'una figura pública ha aprofitat l'oportunitat per felicitar a les guanyadores:
 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: