Luis Rubiales decideix no dimitir i acusa de fals feminisme

per Redacció, el 25 d'agost de 2023 a les 12:30

Si fa unes hores us anunciàvem que el president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales anava a dimitir avui, finalment ha decidit no fer-ho. En la reunió que hi ha hagut avui ha repetit diverses vegades que no pensa dimitir, assegurant que es tractava d'un petó consentit.


En el seu discurs ha volgut culpar als mitjans del fals feminisme i dit que no ha entès el comunicat que va emetre la jugadora demanant mesures contundents, ja que segons ell el però va ser de mutu acord. Explica que en un moment la davantera va fallar un penal durant la final i, quan recollia la medalla ell va preguntar-li: "un piquito? i ella va dir vale".

Ha volgut afegir que en aquest moment no s'està fent justícia, sinó que s'està executant un assassinat social. Afirmant que des dels 5 anys que porta ell a la presidència se l'ha atacat per tot.


També ha volgut fer referència a membres de l'assemblea, els quals el van escriure dient-li que no dimitís, però segons Rubiales, a causa de la pressió social, en declaracions públiques es van veure obligats a demanar que dimitís.

Finalment, ha volgut afegir un comentari dirigit a les seves filles "Hem d'aprendre una lliçó sobre què és la igualtat. La igualtat no és diferenciar entre l'opinió d'un home i l'opinió d'una dona, sinó sobre què és veritat i què és mentida. Apreneu això, filles, i no el fals feminisme que impera en aquest país."

Vosaltres que penseu que hauria de passar?​

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: