Les carreres pitjor pagades a Espanya

per Redacció, el 27 de setembre de 2023 a les 10:00
L'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques i la Fundació BBVA han realitzat un estudi per descobrir quines són les carreres pitjor pagades a Espanya, amb salaris inferiors als 1.500 euros mensuals.

Arqueologia, Història de l'Art, Belles Arts, Terapia Ocupacional, Geografia i Història són les carreres que lideren el rànquing de sous més baixos. Però cal tenir en compte que els titulats que guanyen igual o més de 1.500 euros és de 54,3% en tot el país, de manera que només un 50% de la població o menys té un sou digne.

Arqueologia és la carrera que lidera la llista, amb només un 10,7% de titulats amb sous superiors a 1.500 euros. La segueix Belles Arts amb un 21% de titulats, Història de l'Art amb un 25,4% i Geografia i Història amb un 30%.

Però, quines són les carreres millor pagades?

 
Segons la investigació 'U-Ranking', realitzada per BBVA i IVIE, les carreres millor pagades són les que es relacionen amb l'àmbit de la salut i l'enginyeria, així com la informàtica i la computació, que actualment tenen els sous més elevats.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: