L'oversharing de Dulceida i Alba Paul al seu nou pòdcast

per Redacció, el 25 d'octubre de 2023 a les 12:00
Dulceida i la seva parella Alba Paul han creat un pòdcast anomenat: "Destino: las estrellas".

El pòdcast es va estrenar el 22 d'octubre del 2023 i està disponible a Podimo.


Assegudes a una camioneta, parlaran sobre temes importants per a la seva relació com l'amistat, la gelosia, el sexe o l'autoestima.



Com hem pogut veure en el primer episodi, la parella d'inlfuencers no té por de fer oversharing de la seva relació i, de fet, hi ha molts temes que parlaran per primera vegada en el pòdcast.

Alguns pensen que per a elles serà com una mena de teràpia, i és que, de fet, l'Alba ha confessat que fa temps que volen anar a teràpia de parella, però que encara no ho han fet.

Un dels primers temes que han parlat en directe ha sigut els límits de la relació i la Dulceida ha deixat molt clar que no suportaria que la seva parella li faltes al respecte. També ha confessat que no podria estar en una relació tòxica i que sap que ella ho va ser en un moment concret de la relació.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: