Com va ser la segona primera cita de Dulceida i Alba Paul?

per Redacció, el 13 de novembre de 2023 a les 10:00
Dulceida i Alba Paul han assistit al programa de Catalunya Ràdio "Que no surti d'aquí" i han parlat sobre com va ser la seva ruptura.

Han explicat que han estat aproximadament un any i mig separades. Tot i això, han tingut "recaigudes" i el contacte 0 no ha acabat de funcionar. "No hem estat juntes, però ens hem anat veient", assegura l'Alba Paul.


Confessen que, tot i que haguessin volgut, hagués sigut impossible complir el contacte 0 perquè tenen massa coses en comú. Segons diuen, sempre tenien un motiu per parlar i normalment era la Dulceida qui iniciava la conversa.

No va ser fins que van decidir tornar que van tenir una segona primera cita oficial. Segons explica l'Alba, la Dulceida li va preparar un sopar. "Em va dir: 'vols que et faci un sopar?' i a mi em va guanyar", explicava l'Alba.


A més, tornar després de 7 anys de relació els ha permès tornar a viure la màgia del principi. "Hem tingut això de tenir sexe 4 cops al dia, tota l'estona, i això mola també", deia la Dulceida.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: