Billie Eilish parla per primera vegada sobre la seva orientació sexual

per Redacció, el 6 de desembre de 2023 a les 10:00
Billie Eilish va parlar obertament de la seva sexualitat a una entrevista amb Variety i va explicar que se sentia atreta per les dones. Sense saber-ho, acabava de sortir de l'armari per a molts dels seus fans.

En una recent entrevista a la catifa vermella d'un acte de la mateixa revista, va confessar que no ho va fer intencionadament: "En certa manera vaig pensar: 'No era obvi?' No m'havia adonat que la gent no ho sabia. No hi crec gaire, en això. El meu pensament és: 'Per què no podem simplement existir?' Fa molt temps que visc aquesta situació i, senzillament, no n'havia parlat".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)


Per acabar de tancar el tema, l'artista ha compartit un post al seu Instagram on aclareix que li agraden tant els homes com les dones i demana que, si us plau, la deixin en pau amb el tema.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: