La música catalana més escoltada del 2023

per Redacció, el 4 de gener de 2024 a les 10:00
El 2023 ha estat un any molt bo per la música catalana. La cançó que més ho ha petat ha estat "Coti x Coti" de The Tyets, i el seu videoclip ha estat el més reproduït a YouTube, amb més 5 milions i mig de visualitzacions, segons la revista Enderrock.
 

Seguidament, trobem "La Platja" de Stay Homas i The Tyets, "La Noria" de Stay Homas, "MUSSEGU" de Figa Flawas i "La nit està que crema" de Buhos.
 







Per sota del Top 5 trobem "Judit" de joan Dausa, "Diabla" de Figa Flawas i Muskhaa, i "Gelat" de Miki Núñez.

Segons la revista, els 100 videoclips en català publicats el 2023 sumen un total de 31.242.200 reproduccions. Un 51% més que l'any 2022.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: