Aquest famós actor està sent investigat per la policia

per Redacció, el 7 de febrer de 2024 a les 12:30
L'actor Jacob Elordi, conegut pels seus papers a Saltburn i Euphoria, està sent investigat per la policia australiana.

Segons el reporti judicial, el 3 de febrer al voltant de les 3:30 de la tarda es va reportar una presumpta agressió d'un home de 26 anys a un altre de 32 anys. El suposat agredit, però, no tenia lesions.


Què va succeir?


Dissabte a la tarda, Jacob Elordi estava amb uns amics a un bar de l'hotel Clovelly de Sídney. El reporter Joshua Fox, de la cadena australiana KIIS FM se li va apropar fent-li una broma una mica molesta i gravant la seva reacció.


L'actor va demanar-li que pares de gravar i borres el vídeo, però sembla que Fox s'hi va negar. Llavors va ser quan Jacob va empènyer al reporter contra la paret i li va posar les mans al coll.

De moment no se li ha imputat cap càrrec penal, però la policia de Nova Gal·les del Sud segueix investigant l'incident.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: