Alguns adolescents expliquen l'experiència més aterridora que han viscut mai

per Redacció, el 23 de febrer de 2024 a les 10:00
Alguna vegada has viscut una experiència paranormal que t'ha quedat gravada a la ment? Aquest és el cas d'aquests adolescents:

 


Has viscut alguna experiència similar? Explica'ns-la!





Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Jo des de petita he sigut capaç de veure a la gent morta, els escolto, els oloro, els veig i soc capaç de parlar amb ells. Mai ho he explicat pq la gent es pensaria que estic boja. Depèn de la persona que se m'aparegui la veig amb una aura d'un color o d'un altre. Moltes vegades m'expliquen coses i em parlen d'experiències passades d'ells o elles en vida. Una vegada se'm va aparèixer un home molt elegant que em va explicar com va morir de pena després de la mort de la seva dona i em va cantar una cançó preciosa dels anys 70 que li agradava cantar-li amb ella.

Noia, 13 anys
Fa gairebé un any va morir el meu avi patern. Vam plantar una olivera amb les seves cendres a un turó q hi ha al costat de casa. Sempre he cregut en les energies i en aquests temes, i l'altre dia em va passar una cosa que mai m'havia passat. Jo estava dormint i en el meu somni apareixia jo mateixa al llit. De sobte (encara en el meu somni) el meu avi em despertava. Ell estava fumant i es mostrava com molt nerviós. Em deia q no tenia gaire temps i em va preguntar q pq mai l'anava a veure, si estava al costat de casa. Jo en el meu somni vaig contestar-li q no tenia temps i ell em va dir q el meu pare li havia dit el mateix. Va dir-me q no passava res i es va acostar per fer-me un petó.
Juro q vaig sentir el petó com si fos real. Quan em vaig despertar estava plorant. Li vaig explicar al meu pare i em va dir q ell també havia somiat amb ell, llavors vaig recordar les paraules del meu avi: "el teu pare m'ha dit el mateix". Aquella mateixa tarda van anar a veure l'olivera.

Noia, 14 anys
La meva mare sempre ha estat molt espiritual i ha cregut en els fantasmes, i em deia que quan veus una llum a la paret que no ve de cap làmpada ni d'enlloc, és que es tracta d'un fantasma. Jo no hi acabava de creure, però un dia vaig veure una llum a la paret de la meva habitació i em vaig cagar. Al final resulta que era el sol que es colava per la finestra, però he tornat a veure la llum altres cops i no venia del sol ni d'enlloc. Al cap d'unes setmanes de veure la llum van aparèixer unes taques negres molt rares a la paret, que jo no havia fet. Ara a vegades segueixo veient la llum, però quan la veig de seguida marxo de l'habitació fins que desapareix, i prefereixo no donar-li moltes voltes al tema.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: