Alguns adolescents expliquen l'experiència més aterridora que han viscut mai

per Redacció, el 1 de març de 2024 a les 10:00
Alguna vegada has viscut una experiència paranormal que t'ha quedat gravada a la ment? Aquest és el cas d'aquests adolescents:

 


Has viscut alguna experiència similar? Explica'ns-la!





Versió sense playbuzz
Noia, 21 anys
Tindria uns 11-12 anys quan una nit de fires en tornar a casa, amb les típiques diademes de llum, ens vàrem ficar al lavabo a les fosques la meva germana i jo per jugar amb elles i en un moment donat veig pel mirall que darrere meu una noia amb cabell llarg negre i bata blanca tota plena com de sang i brutícia. Vaig agafar a la meva germana i la vaig treure d'allà corregent i des de llavors no em fico a un lavabo a les fosques.

Noia, 17 anys
Una vegada, estàvem a Girona i vam anar a passejar la gossa del meu tiet pel bosc. Aleshores, ell ens va dir que hi havia una casa amb molta activitat paranormal i tots vam coincidir en que volíem anar a veure-la, la casa es diu Can Busquets. Quan vam arribar, vaig sentir un soroll una mica estrany, com si algú hagués llençat una pedra a un arbre, però no li vaig donar importància. Després, a mesura que avançàvem, vam començar a veure taulells de ouija per terra i espelmes apagades i ens vam començar a espantar. Llavors, vam entrar en una mena d'estable que dirigia a l'altra part de la casa i de sobte, la gossa es va parar en sec i va començar a bordar a un passadís completament negre, no hi havia res, ni cap animaló ni res, era un passadís completament obscur. Aleshores, va fer un soroll de patiment i va començar a córrer cap a la sortida de la casa sense mirar enrere i deixant-nos allà. Nosaltres, espantadíssims, vam perseguir-la corrents fins a la sortida. Avui dia no trobem una explicació lògica del que va passar i cada cop que ho recordem se'ns posen els cabells de punta.

Noia, 20 anys
Fa un parell d'anys una amiga meva es va matar en un accident de cotxe (anava de copilot), jo vaig quedar molt afectada per la situació i això va provocar que no pogués conduir durant un temps. Un dia estava dormint i vaig tenir un somni on apareixia ella entre un grup de gent, ella anava de blanc i jo era l'única que podia veure-la. Es va acostar a mi i em va dir que havia sentit tot el que li havia dit al cementiri i que no em preocupes que ella estava bé i que sabia com em continuava preocupant. Em vaig despertar de cop quan el somni va acabar i vaig sentir com se m'havia tret un pes de sobre i em vaig quedar més tranquil·la sabent que ella estava bé. Sé que sembla mentida o fins i tot una bogeria, però sé que va ser ella de veritat perquè quan vaig obrir els ulls encara notava la seva presència.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: