Aquest trend viral de TikTok causa problemes al metro de Barcelona

per Redacció, el 3 d'abril de 2024 a les 13:00
Recentment s'ha fet viral un trend a TikTok que consisteix a gravar-se sortint del metro de Barcelona amb la Sagrada Família de fons.
 
@tashofthetravel 🇪🇸 Sagrada Familia Metro Exit > #travel #travelling #fyp #europe #barcelona #sagradafamilia #sagradafamiliabarcelona #sagradafamiliametro ♬ оригінальний звук - julia

Sembla que molts turistes s'han sumat a aquesta tendència i això ha obligat a TMB a prendre mesures. Concretament, han col·locat cartells a la sortida del metro que prohibeixen recolzar el mòbil a les escales mecàniques, que és la manera com es realitza el trend.
 

Amb aquesta mesura es pretén evitar un possible col·lapse de l'escala en cas que el mòbil caigués, i també és una manera de prevenir els robatoris dels telèfons i de no produir molèsties a la resta de persones que volen sortir del metro, ja que la gravació del vídeo pot bloquejar el pas.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: