Com funciona el mètode que han fet servir la Dulceida i l'Alba Paul per tenir un fill?

per Redacció, el 4 d'abril de 2024 a les 10:00
Dimarts la Dulceida i l'Alba Paul van compartir una notícia molt especial a les seves xarxes socials: seran mares.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)


Qui s'ha quedat embarassada és la Dulceida, però l'òvul fecundat ha estat el de l'Alba. És a dir, han fet servir el mètode ROPA, que consisteix a fer un cicle in vitro a una dona de la parella per aconseguir els embrions i després transferir-los a l'úter de l'altra dona de la parella, segons expliquen des de Quiron Salut.

Que hagin fet servir aquest mètode no ha sigut cap sorpresa, ja que feia temps que tenien clar que ho farien així. "Amb el seu òvul, jo gestaria el nadó. Aquesta és la manera de que sigui de les dues", va dir la Dulceida en el seu moment.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: