Horòscop del cap de setmana: 20 i 21 d'abril

per Redacció, el 20 d'abril de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana és el moment perfecte per explorar noves aventures. Surt de la teva zona de confort i prova alguna cosa nova. Sigui un esport extrem, una activitat creativa o simplement sortir amb amics. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

TAURE
Aquest cap de setmana és ideal per relaxar-te i recarregar energies. Dedica temps a cuidar de tu mateix/a, ja sigui consentint-te amb un dia de spa a casa o simplement descansant i gaudint del teu temps lliure. Escolta el teu cos i la teva ment necessiten. Moment de la sort: diumenge al matí.

BESSONS
Aquest cap de setmana et podria portar algunes sorpreses emocionants en les teves relacions. Mantinga't obert/a a noves connexions i oportunitats socials. Podria fer nous amics o enfortir llaços existents. La comunicació clara serà clau. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CRANC
Aquest cap de setmana és el moment perfecte per enfocar-te en els teus objectius i ambicions. Dedica temps a planificar el teu futur i establir passos concrets per aconseguir els teus somnis. No tinguis por a demanar ajuda si la necessites, els teus éssers estimats estaran encantats de recolzar-te. Moment de la sort: dissabte al matí.

LLEÓ
Aquest cap de setmana és ideal per expressar la teva creativitat. Troba la sortida per la teva energia artística, sigui a través de la música, l'art o l'actuació. Confia en la teva intuïció i deixa que la teva veritable brillantor interior es reflecteixi en tot el que fas. Moment de la sort: diumenge a la nit.

VERGE
Aquest cap de setmana és el moment perfecte per treballar en el teu benestar físic i mental. Dedica temps a activitats que t'ajudin a sentir-te equilibrat/da i en harmonia, com el ioga, la meditació i, simplement, passar temps a l'aire lliure. Escolta el teu cos i fes el que necessitis per sentir-te bé. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

BALANÇA
Aquest cap de setmana podria portar algunes oportunitats emocionants per socialitzar i fer noves amistats. Surt de la teva zona de confort i participa en activitats grupals. El teu encant natural t'ajudarà a connectar amb persones interessants i divertides. Moment de la sort: diumenge a la nit.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana és el moment perfecte per profunditzar en les teves passions i interessos. Dedica temps a explorar els teus hobbies i obsessions, sigui llegint, investigant o submergint-te en un projecte creatiu. Confia en la teva intuïció i segueix els teus instints. Moment de la sort: dissabte a la nit.

SAGITARI
Aquest cap de setmana és ideal per viure coses noves. Surt de la teva rutina habitual i aventura't a nous territoris, sigui viatjant o simplement explorant la teva pròpia ciutat. Mantingues la ment oberta i estaràs llest/a per qualsevol cosa que es creui al teu camí. Moment de la sort: dissabte al matí.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana és el moment perfecte per concentrar-te en les teves responsabilitats i compromisos. Dedica temps a organitzar la teva vida i establir metes realistes pel futur. Amb determinació i disciplina, podràs aconseguir tot el que et proposis. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

AQUARI
Aquest cap de setmana podria portar algunes sorpreses emocionants en les teves relacions. Mantinga't obert/a a noves connexions i oportunitats socials. Podria fer nous amics/gues o enfortir llaços existents. La comunicació clara serà clau. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

PEIXOS
Aquest cap de setmana és ideal per a l'autocura i la reflexió. Dedica temps a connectar amb tu mateix/a, sigui a través de la meditació, l'escriptura o simplement passejant. Escolta la teva intuïció i segueix el camí que et porti cap a la pau interior. Moment de la sort: diumenge al matí.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: