Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 6 de maig de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noi, 18 anys
L'altre dia estava a la biblioteca pública de Girona i se'm va acostar un noi a deixar-me una nota. La nota aposava: "My friend likes you" juntament amb el teu Instagram. Si no era cap broma accepta'm el request per Insta porfa. Serà un plaer conèixer-te🙃

Noia, 16 anys
Fa bastant temps que ens coneixem, coincidim a música i ja ens hem liat... Jo tinc parella, però crec que m'agrades. Som del mateix grup d'amics. El meu nom comença per C i el teu per A.

Noia, 16 anys
Em fa molta por escriure això, però pues des d'aquell dissabte et tinc moltes ganes la veritat, i sempre em fas il·lusions, però bé jo seguiré esperant de moment...

Noia, 17 anys
Fem junts el batxillerat científic, i tot i que no parlem gaire a classe, et trobo molt divertit. Sempre et veig a les festes i tinc ganes d'apropar-me i parlar amb tu, però no crec que estiguis interessat amb mi. El teu nom comença per M.

Noia, 14 anys
Fa poquet que ens vam conèixer. Ens vam veure a Olot, al partit de la meva millor amiga, vau perdre, vas marcar l'únic gol i li vas rebentar la dent a un nen d'un xut. Em vas obrir tu aquella nit, que havies anat a dormir a casa d'uns amics. A mi m'havies agradat, i resulta que tu també t'havies fixat en mi. Jugues a hoquei i ets de per Tarragona. Ara estàs passant per un mal moment, però sé que ho podràs superar.

Noia, 15 anys
Li agrades a una amiga meva, però això no impedeix que estigui enamorada de tu. Jugues a un equip de futbol i va estar a punt de fitxar-te el Barça. Ets un any més gran que jo, i tens els cabells castanys i els ulls verds. El teu nom comença per R.

Noia, 17 anys
Estava quasi al final del concert de Bryant Myers i em vas dir que m poses al teu costat perquè un altre noi m'estava tapant. Quan va acabar el concert et vaig perdre de vista :,)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: