anónimo pepe
anónimo pepe
Any: 1998
Comarca: Baix Camp
Data: 13/12/14 21:18
cagada
Tinc un problema. He deixat ambarasada a la novia del meu millor amic i no ser com dir-li amb el i als meus pares.que puc fer? Creieu que el meu amic s'enfadará?
P.d. la noia es dos anys mes petita que jo i també esta molt preocupada con jo.
Espero respostes urgent gracies!
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 17/12/2014 16:42
Hola anònimo pepe!
Si la consulta és real, és molt important que parleu amb els pares, tant tu com ella, ja que quan parlem d'un embaràs en l’adolescència és un tema seriós i necessitem que els pares ens donin suport. No hi ha una manera de dir-los, així que busca un moment tranquil i explica que vols parlar amb ells, si no us veieu amb ànims per fer-ho sols, intenta que t’ajudi un cosí, tiet, amic de la família,.. és a dir un adult de confiança.
L'amic segurament s’enfadarà, però li heu de deixar el seu espai.
Una abraçada!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: